1 година управление на БАНДИТ 3! ЧУДО, ПАРИТЕ правят ЧУДЕСА! МЕТОДИ АНДРЕЕВ – бивш депутат на ГЕРБ: БОЙКО БОРИСОВ е ОПАСЕН за БЪЛГАРИЯ, може само едно, да … АНДРЕЙ РАЙЧЕВ: 53 процента от националния доход става от износ, номер едно по износ е ЕЛЕКТРОНИКАТА, МАШИНОСТРОЕНЕТО и…. ВИДЕО

1 година управление на Бандит 3. Чудо! Парите правят чудеса.
Бившият депутат на гробарите Методи Андреев каза истината за 1 година управление на правителството Бандит 3 отвътре, от първо лице, множествено число в ефира на Часът на Милен Цветков:3 неща са – повсеместна корупция на всички нива на управление, второ – липса на независима правосъдна система, като най-много визирам прокуратурата, която е с най-ниско доверие, само 6 процента. Турската прокуратура има повече, с 9 процента на доверие е. Третото е липсата на Свобода на словото. Забележете, поради корпоративен и политически натиск. 2006 г по време на Станишев България е била на 35-то място по Свобода на словото след Франция. Сега сме на 111-то. Пред нас са Македония, Черна гора, Габон, Панама, Ботсвана и не знам си още кой. И аз питам, ако това е развитието на България за което говори оня ден Бойко в Търговище, където каза, че тази коалиция имат много различни виждания, но всички били за развитието на държавата, трябва да ви кажа, че е много опасен за нещата.
Вижте, Бойко Борисов може само едно,да се държи като Народен артист. И хората това го харесват. Едно нещо е усвоил от Тодор Живков – да се снишава когато трябва. Това прави и в момента. Това негова международна активност, ми той е смешен.

Андрей Райчев:
Преди години Методи Андреев говореше точно обратното, защото беше на масата, беше депутат от ГЕРБ. б.а Методи атакува – С вашите прогнози, вие сте на масата. –
Има ясен международен успех, липса на всякакви вътрешни реформи и третото – центристко крепене на положението, това е.
53 процента от националния доход става от износ, това не е малко, износът с Европа е положителен. Това, което най-много ме радва, че номер едно по износ е електрониката и машиностроенето.
ВидеоПодобни новини