ВОЙНАТА на РОЗИТЕ!!! БОРИСОВ към РАДЕВ: Купи 3 Спартана, 12 Кугъра, 3 Пантери, всички транспортни, без един пистолет и една пушка вътре,… Когато се изказваш, бъди справедлив и критиката ще я приема. Не мога когато той ме обвинява ежедневно, ние да мълчим, ми той се държи като… ТОДОР ЖИВКОВ ми е говорил с часове за… и аз попивам! ЦАРЯ ми каза … Всичко, което каза КЮМЮРА във ВИДЕО Президентът Радев днес е в Русе на среща с президентите…, от където ще сложи на място Бандита

В ефира на обслужваща телевизия Мутрата на България каза следното, извадки:– Престрелките са от него към нас, това носи сама вреда. Дядо ми казваше . Два коня, ако теглят каруцата е по-добре от колкото един. Тогава говореше, че е приземена авиацията, утре ще прави парад, с коя авиация. Защо купиха 3 Спартана, транспортни, най-скъпите, най-новото поколение. Няма пушка на тях. 12 кугъра, няма един с пистолет вътре, нито един оборудван. 4 летят в момента от 12, най-скъпите, най-модерните, транспортни хеликоптери. 3 пантери транспортни, които френската армия няма пари да си позволи. Чакаха да стане точно часа за да изтеглят парите, и в договора пише – директно от държавния бюджет. Така, че следващото правителство да не може да реагира. Когато се изказваш, бъди справедлив и критиката ще я приема. Не мога когато той ме обвинява ежедневно, ние да мълчим, ми той се държи като президент само на една партия.

– Новата специализирана прокуратура, която закопча Иванчева. Да имат страх, че машината ще ги застигне. Кой не иска да го има правосъдието, всеки може да бъде съден утре. Г-жа Нинова е разтревожена, подтисната е, не може да спи.

– проблемът със свободата на словото е всобствениците на медии.
Това е ваш проблем на журналистите.

– Искам не с 11, а със 111 процента да вдигнем доходите, даже при Борисов 2 безработицата беше 12 процента. Сега има само 150 000, които не искат да работят.

– Еврото ще намали лихвите по кредитите. Имаме огромен златен резерв, ако вземе да се вдига еврото.

– Аз съм израснал с маргарин, защото маслото беше скъпо.

– Докато охранявах Тодор Живков слушах такива неща, как се оправял, с часове ми е разправял. От Царя съм чул същите истории, исторически факти, за сделките. Затова считам, че двамата са ми като университети. Царя казваше за Живков –Ти си имал шанс да контактуваш с него когато се е очовечил.

Всичко, което каза Кюмюра във видео

Подобни новини