Новата ДАЛАВЕРА на БАНДИТА!!! 100 % ЧАСТНА КИТАЙСКА АЕЦ на наша земя, от която БЪЛГАРИТЕ…!!! Само за включването в мрежата ще платим огромните …!!! Последната ЛЪЖА на БАНДИТА: На съвета в София ще дам на ЕВРОПЕЙЦИТЕ второто качество храна, която ядат българите… ИСТИНАТА: Евролидерите ще вечерят шопска салата, БИВОЛСКИ СТЕК и… ВИДЕО

Новата далавера на Бандита!!!
100 % частна китайска АЕЦ на наша земя, от която българитенямат никаква, ама никаква полза. Файда, както казват старите българи. Само за включването в мрежата по международните правила ще платим огромните 1,3 милиарда лева. Не милиона, а милиарда. Иначе Бандита се хвали на ляво и дясно, че държавата няма да плати нито стотинка и че няма да има задължително изкупуването на електроенергията за без пари, както е с американските централи на Черния Костов, които Черния Бандит излъга преди 9 г, че ще прекрати.
Но да се върнем на 100-процентната китайска АЕЦ в България. Тя ще се строи с изцяло нова китайска технология и руските реактори Бандита може да си ги навре само отзад. България има разходи и по съхраняване на отработеното ядрено гориво. Имаме да плащаме и за риска от ядрена авария. Имаме да плащаме и за консултации няколко милиона. Изобщо имаме да плащаме за нещо, което няма да е твое. Ако е твое вече ще се замислиш, струва ли си или не.

Последната лъжа на Бандита беше разобличена днес:
На съвета в София ще им дам на европейците второто качество храна, която ядат българите, закани се Шербета преди 10 дни.
Истината:
Евролидерите ще вечерят шопска салата, биволски стек и

ореховка.
Форумът за Западните Балкани на 17 май ще завърши с официална вечеря. Вечерята ще бъде съставена от само български продукти.
В кухнята на европредседателството шеф Борислав Паунов ще приготви вечерята за 40 високопоставени държавни глави.
Менюто съдържа трактовка на шопска салата, с розов домат, хубаво овче сирене, микро растения, традиционна „Снежанка”, декорирана с бейби репички и залята с песто от босилек.
Предястието е телешки кюфтенца, като месото е специално подбрано, с манатарки, както и чипс от 3 вида картофи, каза той.
Основното е биволски стек с пащърнак и дива ябълка, пресен морков и сос от трюфели.
Десертът е ореховка с мус от ягоди и малини.
Всички продукти са български и са от проверени био ферми.
Снимка: btvnovinite.bg
ВИДЕОПодобни новини