На ВЪРХА…! ШЕРБЕТА вече ОБЕЗМАСЛИТЕЛ на ЕВРОПА, скоро обезмаслител и на СВЕТА, ако помири ПУТИН, ТРЪМП, КИМ и …. БАНДИТА ИЗМЕТЕ от центъра на София НАРОДА за да НАПРАВИ КЕФА на …. Едно време БАЙ ТОШО слагаше в ръцете на всеки ЗНАМЕНЦЕ БГ да го вее докато ВОЖДОВЕТЕ…. 28 май 2011, Бандита пред всички медии: До 3 години ще върна българите от чужбина

На върха!
Шербета вече е обезмаслител на Европа, скоро обезмаслител и на света, ако помири Путин, Тръмп, Ким иАсад, Иран, Израел, Ислямска държава. …
Ако не разбирате какво имам впредвид с думата обезмаслител, ще уточня. Това е препарат за чистене на много мазни петна произведен от тези, които правят петната, мазните петна. Купуваш си го и уж той чисти. Ама те петната са вечни, защото бандитите са вечни.
Бандит номер за България измете от центъра на София Народа за да направи кефа на евро бандитите.
Едно време Бай Тошо слагаше в ръцете на всеки знаменце БГ да го вее докато вождовете социалистически минават и също махат.
Днес е съвсем различно, няма обич дори и фалшива към властта. Императорите нямат контакт с робите, идват хилят се, снимат се и отлитат. Днешната империя ЕС не се различава по нищо от Римската империя и всяка друга империя.
Що се отнася до Бандита Шербет ще ви напомним само едно негово изявление през 2011 г и друго няма нужда да казваме.

28 май 2011, Бандита пред всички медии: До 3 години ще върна българите от чужбина.

Подобни новини