ДРУГАРИ….! БАНДИТА на среща с бандита на Украйна ПОРОШЕНКО, на стадиона в Киев по време на … РАДЕВ на среща с владетелят на света ПУТИН, в Москва на … Другарката МЕРКЕЛ пък се срещна с ПУТИН в Сочи

Другари…!
Бандита на среща с бандита на Украйна Порошенко, на стадиона в Киев по време нафинала на Шампионската лига на 26 май. Съперници са отборът на Бандита и червеният Ливърпул. Тюфлекът ще е сред ВИП феновете на Реал Мадрид и ще седи до Хунтата украинска като двамата ще обсъдят бъдещите си слугински действия.
Бандита има почетна членска карта на „белия балет“, връчена му от бившия президент на тима Рамон Калдерон през 2007 година.

Президентът Радев ще се срещне с владетеля на света Путин, в Москва на

22 май. Двамата няма да си говорят за футбол, а за отношенията Русия – България, за газ, за пари, за империята Русия, за империята Европа, за бандита на света Америка, за …
Днес другарката Меркел, член на комунистическата партия на ГДР, после агент на германскто 6-то се срещна с Путин в Сочи. Другарката Ангела призна, че по много въпроси Русия и Германия са на една позиция – за Северен поток, за Сирия, за Украйна, за Америка.
Путин го каза в прав текст – Доналд Тръмп не е просто президент на Америка, той епредприемач и иска да прокара шистовия газ в Европа. Дали това ще се случи обаче зависи от всички нас, категоричен беше Путин. Другарите вече пръцкат европейски в едно гърне.

Подобни новини