БЪЧВА АВТОКРАТ летя във ВЪЗДУХА… Президентът РАДЕВ обаче го сложи на мястото му: Няма диалог между нас, защото …. БЪЛГАРИЯ върви по пътя на АВТОКРАЦИЯТА, а аз съм … ВИДЕО на цялото интервю на Радев пред БТА …

Бъчва автократ летя във въздуха. Срам забългарския футбол, защото всички отбори като вековни клубове легнаха на Бъчвата автократ и Бистришките тигри станаха шампиони на България, а Бъчвата стана голмайстор на първенството. Срам, унижение, разпад на справедливостта и още каквото се сетите за автократа.
След като вдигна шампионската купа Бъчвата летя във въздуха, така както Роналдо не е летял.

Днес президентът Радев обаче отново го сложи на мястото му с интервю пред БТА.

Президентът Радев:

Пожелавам на правителството да оползотвори това доверие, което се изгради при моето посещение в Русия.
Газовият хъб „Балкан“ е рационален проект и той трябва да бъде подкрепен. Недопустимо да има двоен стандарт към отделни държави в ЕС не само по отношение на храните, но и по отношение на енергетиката. Атомната електроцентрала „Белене“

трябва да бъде построена, но при ясна правна рамка, без финансово обвързване и с минимален финансов риск за държавата, при доказана целесъобразност и много важно, при надеждни механизми за контрол на ядрения риск.
Има разминаване между фанфарния тон и реалните резултати от европредседателството, които преминаха изцяло в сферата на обещанията. Присъединяването към еврозоната е стратегическа цел за България от много отдавна. Това присъединяване ще гарантира България да бъде в ядрото на европейските интеграционни процеси. Трябва обаче да сме наясно кога, при какви условия и на каква цена ние ще можем да станем част от тези единни европейски процеси.
Между президенството и правителството няма диалог. Няколко са примерите. При срещата във Варнапрезидентът на България не беше поканен, въпреки, че там беше приет президентът на Турция. В Русия от други държавници научавам, че министър председателят на България има планирано посещение след 10 дни. Диалог няма. Пътят по който върви изпълнителната власт е автокрация.
Всичко, което каза президентът в интервюто във Видео

Подобни новини