БЪРКАТ си в ГАЩИТЕ. БАНДИТА на годишните награди на работодателите: До 2 седмици внасяме документи за ЕВРОТО. Аз като БИВШ ЧАСТНИК ….. ВИДЕО

До две седмици България е готова да подаде документи за чакалнята на еврозоната. Това съобщиБойко Борисов, който присъства на раздаването на годишните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

България е изпълнила почти всички критерии за влизане в еврозоната, с изключение на един. Той обаче е неизпълним в условия на валутен борд. Финансовото министерство е готово да внесе документи за чакалнята на еврозоната до седмица или две. Държавата прави всичко възможно да не е срещу бизнеса. Старали сме се през цялото това време и аз като бивш частник да се опитваме колкото се може повече да помагаме, по-малко да ви пречим.
Държавата е готова да даде над 100 млн. лева сега на БДЖ за стабилизиране на дружеството, обяви Бандита.
Коментар – Новата им игра сега е

да извадят на масата 300-350 милиона задължения на БДЖ, като целта е да продадат Летище София за да покрият тези задължение, което всъщност е наливане на милиони в бездънна яма.

Тази година за наградите на КРИБ се състезаваха 23 компании в три категории – растеж, иновации и качество. Отделно специален приз беше присъден на дружество с най-голям принос за развитие на българската икономика.
Домуса, председател на КРИБ:

„Бих искал отново да ви поздравя, за всичко което сте постигнали, за всички усилия, които полагате за да развиете вашия бизнес, за създаване на работни места, за да изнасяме българската продукция в чужбина и да създаваме, така необходимата слава на българската индустрия на нашата държава. Така че се надявам и догодина отново да имаме повод да се поздравим“.
Според данните в момента членовете на КРИБосигуряват над 1 милион работни места и формират три четвърти от брутния продукт на страната. Бандита им пожела това да продължи и занапред.
Видео може да видите на този линк
http://news.bnt.bg/bg/a/krib-razdava-godishnite-si-biznes-nagradi

Подобни новини

Оставете коментар