СТРАХЛИВЕЦ. БАНДИТА се уплаши, че МАЙКИТЕ ще го СВАЛЯТ от ВЛАСТ и ВЪРНА социалния министър. СРАМ за БИСЕР ПЕТКОВ, че го разиграват като МУЛЕ на каишка ОБЯСНЕНИЕТО на Мутрата от Турция, където се срещна с….: Надявам се ПАЛАТКОВИТЕ ЛАГЕРИ ….

Страхливец.
Бандита се уплаши, че Майките ще го свалят от власт и върна социалния министър на поста му. Срам за Бисер Петков, че го разиграват като муле на каишка. Обяснението на Мутрата от Турция, където се срещна сминистър председателя на турците.
Подробностите

Тази сутрин реших Бисер Петков да остане социален министър. Преди да потегля за Турция, му казах: остани да си вършиш работата, коментира Бандита от Турция.
Вчера министър Петков заявил, че не може да се справи с протестиращите майки. Ако изпълня исканията им, са ми нужни 300 млн. лв. допълнително, казал Петков вчера. Но тази сутрин Мутрата гледал телевизия и видял как протестиращите майки не са съгласни с оставката, защото тъкмо се разбрали с Петков. Затова казал на Петков да остане и да си продължи преговорите, щом майките го искат.
„Оставям го да работи, щом това е министърът, който им харесва. След като министърът остава, се надявам повече да няма палаткови лагери. Щом казват, че дори не става въпрос и за пари, да седнат и да направят така, че тази тема да ми се махне от главата и на мен, и на всички вас. Тези палаткови лагери стоят от седмици и досега не съм чул някой да каже:

Този министър ще ни реши въпроса. А това, че лагерите ставаха все повече, означава, че не го решава. Искам да видя сега откъде идва тази задача към тях”, допълни Борисов.

Подобни новини

Оставете коментар