СЛУГА на АМЕРИКА ШЕРБЕТА отказа да приеме президентът на МАКЕДОНИЯ Журналисти от Македония: НЕВЪЗМОЖНО е договорът с ГЪРЦИЯ да бъде приет, защото в парламента ЗАЕВ и албанците не събират повече от… За рождения ден, ПОДАРИХА на БАНДИТА ДЖАМИЯ и …

Слуга на Америка.
Шербета отказа да приеме президентът на Македония Георге Иванов, който се срещна днес с президента Радев.
Журналисти от Македония, които са с Иванов в София са категорични:
Невъзможно е договорът с Гърция да бъде приет, защотов парламента партията на Заев и албанците не събират повече от 81 вота, колкото са необходими за да бъде приет договорът с гърците. Много под тази границата са общо гласовете им.
Играта с Македония е много проста. Америка иска всички държави от Западните Балкани в НАТО. За целта първо Македония трябва да бъде приета в Европейския съюз. А за да влезе в ЕС трябва да подпише договор с Гърция за името, за езика, за историята, за … Виж нашият Бандит не се вълнува от факта, че в договора Макединоия – Гърция пише за македонски език създаден от братята Кирил и Методий, за македонецът Гоце Делчев, за…. Бандита не се вълнува от тези проблеми, защото слугите не трябва да мислят, а да изпълняват.
За рождения ден, подариха на Бандита джамия и

църква. Псето му Цвъки се похвали в парламента, че всеки депутат на хранилката е отделил по 200 лв за подарък и тези пари щели да са за ремонта на джамия в община Исперих и църква не знам си къде. Е това е ПР – парите на данъкоплатците.

Подобни новини

Оставете коментар