УНИЖЕНИЕ! СУЛТАНА унижи СЛУГАТА на Европейския съюз! ЕРДОГАН: Добре, че Борисов е ГЛУПАК, спря ЮЖЕН ПОТОК и аз го направих ТУРСКИ ПОТОК. Шербета прави същата грешка и с името на МАКЕДОНИЯ, защото ….

Унижение!
Султана унижи Слугата на Европейския съюз!
Ердоган:Добре, че Борисов е глупак, спря Южен поток и аз го направих Турски поток, каза Султана при откриване на една от газовите връзки на Турски поток.
Пред Путин Шербета обяви, че е спрял Южен поток, защото така са поискали началниците му от Брюксел и се извини 100 пъти на Господаря на газа. Извинение за 800 млн долара, които Русия изгуби, защото ги инвестира в Южен поток, а Бандита го спря.
Скромният, както Бандита се нарече, друг е въпросът, че скромен бандит няма, та Скромният прави същата грешка с името на Македония, защото е глупак. Защото

пак обслужва чужди и интереси, този път на НАТО и ЕС.
Пиринска Македония, която е на българска територия също в Северна Македония, както ще се нарича измислената от НАТО държава. Ами историята, която македонците си присвояват. Само преди 2 дни приятелят му Заев изброи половин дузина българи като македонци в това число Кирил и Методий. На Шербета обаче това не е важно. Важно е да се прави на герой към което във всеки един момент се стреми всякамутра.


Подобни новини

Оставете коментар