СМАЧКАН ФАСОН! На рождения си ден РАДЕВ говори пред ЕВРОПА на английски, а ШЕРБЕТА на банкянски!!! Президентът изненадващо за всички похвали БАЙ ХУ за …. Днес и утре Радев е на посещение в ….

Смачкан фасон!
На рождения си ден Радев говори пред Европа на английски, а Шербета на банкянски и това му смачка фасона пред председателите на комисии на всички европейски парламенти, чиято конференция беше в София.
Събитието бе част от българското председателство на Европа, а Радев изненадващо бе там, защото организатор бекапиталистът Вигенин.
Президентът Радев сензационно за всички похвали Бай Ху за куража да се заеме с темата Западни балкани. Летецът подходи хитро като този път не нападна Шербета, както го прави постоянно, а естествено пред европейците го изчетка, но на английски, което пък съсипа Бай Ху, който даже не разбра какво каза за него Радев.
Днес и утре президентът е на официално посещение в Словакия, където ще бъде приет от министър председателят и президентът на бившата социалистическа държава. Ще бъдат подписани договори за икономическо сътрудничество. Радев ще се срещне с българската общност в Братислава в сградата на 70-годишно българско училище.

Това, което предложи Шербета на форума в София бе

за всеки официално пристигнал в България беженец Европа да ни плаща по 10 000 евро за интеграция. Конференцията обаче беше само информативна и нямаше правомощия да взема каквито и решения.

Подобни новини

Оставете коментар