Ей, ГОЛЯМ БАНДИТ. Пак измами КАПИТАЛИСТИТЕ от БСП, а те даже още не са се усетили… ЧЕТКА ги, МАЗНИ им се, а те зяпат като ….. Един бандит не прави нищо без ДАЛАВЕРА, отиде в парламента, защото….

Ей, голям Бандит.
Пак измами капиталистите от БСП, а те даже още не са се усетили. Четка ги, мазни им се, а те зяпат катоп…. и се радват.
Става дума за внезапното появяване на Бандита вчера в парламента. Медиите тръбят като луди – Корнелия го извикала и той веднага, на секундата се отзовал.
Един Бандит не прави нищо без далавера. Капиталистите от БСП още не могат да проумеят, защо Бандита отиде светкавично в Народното събрание, след като са го викали поне 100 пъти досега, а той се гавреше с тях като цяла година не стъпи в парламента.
Сега отиде, защото

в рухналата България избяга още един затворник с 13-годишна присъда за изнасилване и блудство. Зам. министър твърди, че това не било бягство, а отклоняване от работното място. Че по улиците като беглецът затворник вървели хиляди българи мъже. Само за тези двете безумни твърдения Капиталистите трябваше да направят на решето Бандита и главата на този цинично прост заместник министър да хвръкне. Ама откъде толкова акъл. Още повече вотът им на недоверие, който ще се гласува във вторник е по същата тема. Другата причина поради която Бандита отиде в Народното събрание емайките с деца с увреждания.
Темата ескалира и Бандита трябваше да намери отдушник, а именно това беше явяването му в парламента, и то на секундата. И за какво им говори мутрата от трибуната – за бежанци и Западни Балкани, четка ги, мазн се, а капиталистите зяпнали като п…..
На срещата за бежанците с Юнкер в понеделник лидерите от Висшеградската четворка отказаха да се явят, но Шербета ще е там и ще дава акъл. Ще се прави на умен, а в същото време България се тресе от безвремие.


Подобни новини

Оставете коментар