БОСИЯ УМИРА. НИКОЛАЙ КОЛЕВ Босия УМИРА с ГЛАДНА СТАЧКА, с която иска ОСТАВКАТА на… Босия не е ял от …. БАНДИТА е готов с ОСТАВКАТА и скоро… БОСИЯТ се е ЗАКЛЕЛ пред 5-те си деца, че ….

Босия умира. Николай Колев Босия умира с гладна стачка, с която иска Оставката наминистър Ивайло Московски. Босия не е ял вече 20 дни. Бандита е готов с Оставката и скоро Московски ще бъде освободен, но пратен посланик па света заради добър слугинаж. Московски уби собственото си дете с моторна шейна, а делото се води срещу неизвестен извършител. В момента Московски продава концесията на летище София.
Подробностите

От 20 дни журналист и дисидент Николай Колев-Босия е в гладна стачка и всяка сутрин изминава разстоянието от НДК до Народното събрание, където застава, за да получи отговор от политиците.
Неговото искане е оставка на министъра на транспорта Ивайло Московски.
На 4 април Босия е изпратил писмо до председателя на народното събрание, Цвета Караянчева, с което иска среща с народните представители, за да може да им представи документи, с които да докаже, че „се продават книжки на лица, които са абсолютно неграмотни, както и на ислямисти”, последните, от които, според него, използват шофьорската си книжка като паспорт в Западна Европа.
По негови данни всяка година заради катастрофи умират около 1400-1500 души.
Босия твърди, че

официалната статистика не е достоверна, тъй като в нея не се вписват хората, които към момента на инцидента са все още живи, но впоследствие умират от травмите.
Важно е да отбележим, че той „не се моли” за нищо. Дори напротив, за него молбата не е достойна форма на искане.
Николай Колев-Босия е на 67 години и има пет дъщери и осем внучета.

„Когато ме питат защо имам толкова дъщери, отговарям, че този народ не ми харесва и си правя свой собствен”, казва той.
На въпроса „Как се чувстваш”, отговаря, че духът му е несломим.
Чувства голяма физическа отпадналост, но не й обръща внимание. Според данните в блога му е свалил около 10 килограма от началото на стачката.
Смята, че е много по-силен психически и духовно, отколкото, когато е провел първата си гладна стачка преди години.
„Човек трябва да страда само за душата си. Тялото е само една квартира на душата. Смятам, че човек оцелява истински като личност, когатооцелее духът му, а не когато оцелее тялото”.
Ако не бъдат изпълнени исканията му, Босия твърди, че ще довърши стачката си „докрай”.
Звучи непоколебимо в намеренията си и дори е дал клетва пред децата си, че няма да се откаже. Значението на клетвата е много важно за него.
Той нарича депутатите „клетвопрестъпници”, а върху плакатите, които носи върху тялото си е изписал клетвата по Конституцията на България, която народните представители полагат, когато встъпят в длъжност.

Съпругата и дъщерите му го подкрепят напълно.

„Не е странник, не е някой перко, не е луд! Не е, той е с ума си. Това са отчаяни постъпки, но има смисъл да се заговори. Защо не му отговарят от президентството? Той беше написал писмо до президента. Изглежда го уважава! Там има цял щаб от колеги, които работят за президента, защо не му отговорят?! Може да не е прав, но да му кажат. Защо няма диалог, питаприятелката на семейството – журналистката Катя Гумнерова.

Подобни новини

Оставете коментар