ИЗРОДИ. ПИЯНИЦИТЕ в ЕС, ЕС, ЕС, не им идва на акъла, че УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ, като убиват овцете им, защото… ЧИНОВНИЦИТЕ на СОЦИАЛИЗМА бяха 100 пъти човеци в сравнение тези ИЗРОДИ от ЕС ЕС, ЕС, защото…. ЖЕНА, която отглежда кози в русенско си купи ПУШКА и заплаши, че ….

Изроди.
Пияниците в ЕС, ЕС, ЕС ала Юнкер, не им идва на акъла, че убиват българите, като убиват овцете им, защотобългаринът е оцелял 1337 години със земята и животните си. Пеяндетата от ЕС, ЕС, ЕС и слугите им в България – ГРОБ са изроди. Чиновниците на социализма бяха 100 пъти човеци в сравнение тези изроди от ЕС ЕС, ЕС, защото

и през акъла им нямаше да мине мисълта да убиват животни. Да ги лекуват – Да, но да ги убият, защото знаеха, че убиват стопаните им. Затова преди 30 г във всеки двор блееше овца, а днес хора няма в селата, какво остава да говорим за животни.
Пияндетата чиновници на ЕС, ЕС, ЕС, направиха така, че да не е изгодно да отглеждаш даже 1 кокошка, защото в германските вериги цената е 3 лв килото. Друг е въпросът дали това е кокошка или Крилце или кълка, филмът на Луи дьо Финес.
Жена от русенско, която отглежда кози е категорична, че убийството на животните означава смърт за стопаните и Затова аз съм подготвена. Ходя спушка и ако дойдат ще

стрелям.

Подобни новини

Оставете коментар