СМЕШНИЦИ. ВОЛЕН СИДЕРОВ преди минути на брифинг в НС: Завеждам дело срещу ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ за клевета, посъветвах премиера и …. , и те да заведат такива дела. Законите за ПРИВАТИЗАЦИЯТА и ГОРИВАТА не са лобистки. Разбрах, че БМФ е пред фалит и държавата ще загуби не 58 млн, а цели ….

Смешници.
Волен Сидеров преди минути на брифинг в Народното събрание:Завеждам дело срещу Валери Симеонов за клевета. Посъветвах премиера Бойко Борисов и колегите депутати Николай Александров, Емил Димитров и Даниел Кирилов и те  да заведат такива дела за клевета. Не може да казваш в национален ефир, че Бойко Борисов е лобист, че работи за братя Домусчиеви и това да минава като летен дъжд. Какво прави такъв вицепремиер в правителството. Аз го пратих Валери Симеонов в изпълнителната власт, да работи за пенсиите, а не да ходи с шумомер в ръка. На него са му дадени концесиите, там да работи. България е богата на природни богатства, да отиде и да спре концесията за златото. Няма нищо лобистко в законите за

приватизацията и за горивата. Държавата е собственик на 30 процента от БМФ. Сега чувам, че БМФ е пред фалит и срещу своите 30 процента държавата ще загуби не 58, а 300 милиона. Предложих на Цвета Караянчева ветото на президента да бъде гласувано след ваканцията, през септември. Срокът е 15 дни, така че спокойно ветото може да бъде отложено за септември. Президентът ще почака. Мисля, че ГЕРБ правят огромна грешка катодават заден ход и ветото на президента ще мине.

Подобни новини

Оставете коментар