БАНДИТА откри НОВА ЦЪРКВА построена с ПАРИ на ГРОБАРИТЕ и негов ПОДАРЪК за рождения му ден. ПАРИТЕ на всички ГРОБАРИ са изработени от НАРОДА бе ЛЪЖЕЦ. Помните как БАНДИТА призова ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ да бъде приета, но днес КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД я отхвърли, МОТИВИТЕ: ….

Бандита откри нова църква.
Много обича да се прави на такъв какъвто не е. Събитието бе вград Бяла Русенско, където в региона не бил строен храм от 100 г.
Православният храм Св. Панталеймон бил построена с пари на партия ГРОБ и подаръка им за ЧРД на Бандита, които бяха около 20 000 лв.
Парите на всички гробари са изработени от Народа бе Лъжец. По 11 лв на избирател или 1 милион на година изработени от Народа. С тези пари Бандита си присвоява не само църкви, присвоява си всичко. Във Фейсбук някой беше написал, че комунизмът е тук с пълна сила, защото всички държавни чиновници са на държавна хранилка и затова гласуват за ГРОБ.
Бандита отново се похвали, че България никога не е била толкова цъфтяща за всичките си времена. Истината е, че

той е най-големият Бандит в цялата 1337-годишна история на Българя.
Помните, че Бандита призова Истанбулската конвенция да бъде приета. Днес обаче Конституционният съд реши, че конвенцията противоречи на Конституцията на България. Това означава, че парламентът не може да гласува документа. Това може да стане, ако депутатите променят Конституцията. За да се случи това обаче трябва да се свика Велико Народно събрание. С други думи Истанбулската конвенция е отхвърлена. Мотивите на Конституционния съд са следните„В Конвенцията чрез дефинирането на „пол“ като социален конструкт всъщност се релативизират границите на двата пола – мъж и жена като биологично детерминирани. Ако обаче обществото загуби способността да прави разлика между жена и мъж, борбата срещу насилието над жените остава само формален, но неизпълним ангажимент“, пише КС.

Подобни новини

Оставете коментар