БАНДИТА изгради КОМУНИЗЪМ за СЛУГИТЕ си ИЗБИРАТЕЛИ – държавните служители! За 20 лева на МОРЕ в почивните станции останали от СОЦИАЛИЗМА! КЕФЪТ на ЧИНОВНИЦИТЕ плаща НАРОДЪТ със 111 млн дотации всяка година! В тези 20 лева влиза ….

Бандита изгради Комунизъм за Слугите си Избиратели – държавните служители!
За 20 левана море в почивните станции останали от социализма. Това е комунизъм през 2018 г за тези, които слушат и пускат бюлетина за Бандита на всички избори.
В тези 20 лв влиза всичко необходимо за кефа на слугата за деня – спане, първо, второ, трето и комунистически цени на други стоки и услуги в почивната станция.
Кефът на чиновниците плаща Народът със 111 млн дотации всяка година. На разбираем български език това означава, че

всички почивни станции са губещи и държавата налива в тях по 111 милиона лева на година. През изградените комунистически инкубатори за избиратели всяко лято минават около 1 милион слуги на Бандита. Това са държавните чиновници с техните семейства.
И друга много актуална тема като тази, за която властта отказва да говори. Това са социалните осигуровки на чиновниците, които осигуровкиплаща държавата, а не самите чиновници. Тоест Народът плаща и кефа на море и планина и социалните осигуровки на държавните слуги на властта. Комунизмът е жив, но само за 1 милион, избиратели на Бандита.

Подобни новини

Оставете коментар