ОСТАВКА. След ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР изчезна и сайтът на МИНИСТЕРСТВОТО на МАМАТА им. БАНДИТА излъга, че системата ще заработи до дни и че ….. И следваща седмица няма да заработи, защото работата е много дебела, АТАКАТА е УМИШЛЕНА с цел ….

Оставка.
След Търговския регистър изчезна и сайтът на Министерството на Мамата им. При влизанев страницата на Министерството на правосъдието излиза надпис Грешка.
Грешка е самият кадър на БКП -Цецка Цачева назначена по партийна линия от друг кадър на БКП – Бандита, който излъга, че системата ще заработи до края на седмица и че няма изгубена информация или кражба на информация. Работата е много дебела и след години ще стане ясно, че атаката е умишлена с цел

кражба на фирмена информация.
На практика това означава огромен пробив в държавната сигурност, който продължава и в момента и Бандита отдавна трябваше да е подал оставка заедно с цялата си партийна клика. И Мамата им, и Московски, който уби собственото си дете, но не намери смелост да си тръгне от слугуването на Бандита, защото се усеща стабилна част от организираната престъпна група. И като него усещащи се колкото искаш. Жена му обаче на Московски е умна, защотому би шута. Постави му условие – аз или Бандита, оня избра и тя го напусна.

Подобни новини

Оставете коментар