УМЕН, ХИТЪР, МЪДЪР. ПУТИН танцува с БУЛКА ЕВРО-ПРЕДСЕДАТЕЛ. След това се срещна с БАБА МЕРКЕЛ по повод …..

Умен, хитърР, мъдър.
Путин танцува с булка евро-председател.
Преди това се срещна с Баба Меркел.
Подробностите:Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град Грац и от летището се отправи с хеликоптер към община Гимлиц, където беше гост на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер, предаде австрийския новинарски сайт ОЕ24, цитиран от БТА.
Сред гостите на сватбата са австрийския канцлер консерватор Себастиан Курц и крайнодесния вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе. Австрийската партия на свободата на Щрахе е в близки отношения с руската пропрезидентска партия „Единна Русия“. Изненадващата визита на Путин в страната възмути опозиционните партии в Австрия, които споменаха руската намеса в украинския конфликт.
След малко по-малко от час и двадесет минути държавният глава на Руската федерация Владимир Путин напусна сватбеното тържество. На него Путин бе придружаван от

бившия руски посланик във Виена – Марго Клестил-Льофер.

Путин отлетя за Берлин за преговори с германската канцлерка Ангела Меркел. Те се състояха в нейната резиденция край столицата. И двете страни искат да постигнат напредък с газопровода „Северен поток-2“, който е критикуван остро от американския президент Доналд Тръмп.

Подобни новини

Оставете коментар