ИЗМИСЛИХА КОМПРОМАТ. БАНДИТИТЕ и обслужващите ги медии измислиха КАТАСТРОФА с БАЩАТА на президента РАДЕВ, като целта е …. ВИДЕО: …..

Измислиха компромат.
Бандитите и обслужващите ги медии измислиха катастрофа с бащата на президента Радев, като целта еда се удари рейтинга на Радев и в същото време да се отклони вниманието върху сривът на държавата. Търговският регистър не работи вече 2 седмици, но Бандита още не е подал оставка, управлява.

Подробностите:
Автомобилът на бащата на Румен Радев – Георги Радев, участвал в катастрофа, при която пострадал мъж с увреждания.
Инцидентът станал миналия петък (17 август) на кръгово кръстовище в Харманли, съобщи една от обслужващите Бандита медии.
Мъжът е откаран за преглед в болница. На пътя той се движел с инвалидна триколка. Появиха се публикации, че имало опит информацията да бъде прикрита. Тече вътрешна проверка дали органите на реда са действали правилно, заявиха от полицията в Харманли. От щаба на държавния глава, заявиха че институцията не e упражнявалa натиск над МВР и нарекоха твърденията „спекулации“.
Що се отнася до самия инцидент,

от пресцентъра на „Дондуков“ 2 не потвърдиха новината.
Пред пред друга медия слуга на Бандита служители на МВР НЕофициално потвърдили, че 81-годишният Георги Радев блъснал с автомобила си – сив „Мерцедес“, мъжа с триколката. На мястото освен полиция и линейка, пристигнал и лидерът на БСП в Харманли и бивш кмет на града Михаил Лисков.
От МВР заявиха, чепроверяват пътния инцидент, в който е участвал Георги Радев.
видео

Подобни новини

Оставете коментар