ПСЕТА на БАНДИТА. Областният управител на София: В България в топлите си кресла седят САМОЗАБРАВИЛИ се анонимни ЧИНОВНИЦИ експерти по НИЩО ПРАВЕНЕ. Преди 10 месеца изпратих пълен списък на опасните пътища до Министър председателя, АПИ и ….

Днес поредни 2 катастрофи. Първата виждате на снимката – ЗИЛ над Лъвов мост и челен сблъсък на автобус и кола край Петрич.
Псета на Бандита. Областният управител на София: В България в топлите си кресла седят самозабравили се анонимни чиновници експерти по нищо правене. Преди 10 месеца изпратих пълен списък на опасните пътища до Министър председателя, АПИ иОбластно пътно управление. Отговор няма. Извънредната пресконференция на Илиян Тодоров на която той каза:

Областните управители в България за съжаление нямат никакви правомощия върху ремонта и поддръжката на пътищата. Преди 10 месеца, на 20.10.2017 г в качеството ми на областен управител с цел превенция на подобни катастрофи изпратих едно писмо до Министерски съвет, до председателя на Агенция пътна инфраструктура и до директора на Областно пътно управление в което давам пълен списък на пътищата, които са в критично състояние и които могат да предизвикат катастрофи и трагични случаи като този в Своге. Вече 10 месеца аз нямам отговор в качеството ми на областен управител. Има заповед според, която всички държавни структури във всички области са длъжни

да дават 3-месечни отчети за своята извършена дейност. До днес аз трябваше да получа 4 отчета за извършената работа по пътищата. Получил съм само един отчет. Директорът на Пътно управление Георги Георгиев бивш кмет на Сливница, който даже отказа да ми каже какъв е бюджетът за ремонт на пътищата в Софийска област. 7 месеца се молих на Агенция пътна инфраструктура, буквално се молих, да сложат табели откъде започва и къде свършва Софийска област. За съжаление в България седят в топлите си кресла самозабравили се хора, анонимни чиновници, експерти по нищо правене, които нарушават всякакви заповеди и закони. Предлагаме промени в закона областните управители да отговарят за пътищата на територията на областта, която управляват. И те да носят пряката отговорност, ако нещо се случи. Виждате, че в момента отговорността еразмита. Кучетата си лаят, керванът си върви.

Подобни новини

Оставете коментар