БАНДИТА пак ви БУДАЛКА. Вместо да си вземе ДИСАГИТЕ и се скрие в Банкя, поискал ОСТАВКИТЕ на 3-ма министри, на …., а те …. ПАРИотите изненадани, като чели не знаят, КУРВИТЕ не ги броят, важното е БАРДАКЪТ да работи, а курви много

Бандита пак ви будалка. Вместо да си вземе дисагите и се скрие в Банкя, поискал оставките на 3-ма министри. Навътрешния Валентин Радев, на транспортния Ивайло Московски и на регионалния Николай Нанков.
Това е станало тази сутрин на извънредно заседание на Министерски съвет.
Тримата министри обаче мълчат. Ивайло Московски бил в болнични, а останалите двама дойдоха в пресцентъра на Министерски съвет. Валентин Радев каза:

Така правим ние в ГЕРБ. Само дето не е ясно какво точно правят. Ще подават ли оставки или не? Това, че Бандита ги е поискал не означава нищо. Те пък не ги дават.
ПАРИотите обявиха, че са изненадани от решението на Шербета. Никой не ги питал дали 3-ма министри да си ходят. Те пък, ПАРИотите се правят на девици. Никой не брои старите курви в бардака. Важното за Бандита е бардакът да работи, бизнес да става, пък курви много – преди Деформаторите, днес ПАРИотите, а утреГологлавите, ….

Подобни новини

Оставете коментар