БАНДИТА бутна микрофон на БТВ, после го изтупа по време на летен университет – Само истината, не на фалшивите новини. Може да го гледате на ЖИВО в МОМЕНТА на този линк

Бандита бутна микрофон на БТВ, после го изтупа по време на XI летен университет на МГЕРБ „Само истината, не на фалшивите новини“. Това стана докаторазпалено обясняваше за грандиозните разкопки до Петрич и Каварна. Гърците го търсили този уникален град построен през 14 век, македонците го търсили на своя територия, а той бил в България. За разкопките до Каварна Бандита обясни, че гробницата била на бандит ли бил какъв бил навремето но гърнетата с жълтици били добре скрити под пода.
Шербета се държа като дерибий, обръщаше се към Дянков и всички останали приятелско дебелашки, като Тодор Живков, но на десета степен. И се хвали, хвали, хвали, … Всички останали седят, мълчат и се подсмихват. Монологът на Бандита беше излъчен пряко във Фейсбук.
След като събори микрофона на БТВ, вдигнаха го, а той го взе и го изтупа, като обясни, че не е било умишлено.
Най-големият враг на ГЕРБ е

сме си самите ние. И когато допускаме грешки съм безкомпромисен. Това ми струва нерви, безсъние. Това е разликата между нас и БСП. Смисълът на моята власт е да правя нещо добро за хората, обясни Бандита.
Може да видите всичко на този линк
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2273437332884324/?notif_id=1535788357671836&notif_t=live_video
Случаят в Харманли, инцидента с бащата на президента Румен Радев.
Накрая полицията изкара невинният виновен и той нямал претенции. Гледах 5 пъти видеото от камерите. Полицаите 45 мин се чудят какво да правят. Идва една патрулка, говорят, чудят се тръгва си, идва друга патрулка и така няколко. И накрая човекът на БСП попаднал случайно там. Ама как попаднал случайно. Това ме връща в годините през 90-те. Затова уволних министърът на вътрешните работи Радев, защото не си е свършил работата.
Фалшивите новини пряко кореспондират с учебниците на КГБ. Така трябва да се напишат, четози който ги пише и чете да се отврати от самия себе си. Днес ще го прочетат 5 души, утре 5000, в другиден 50 000, обясни Бандита професионално как се правят фалшиви новини.

Подобни новини

Оставете коментар