БАНДИТА и президента РАДЕВ си мерят ПИШКИТЕ. ШЕРБЕТА уволни ПОЛИЦАЯ глобил инвалида, който се блъсна в колата на БАЩАТА на РАДЕВ, после отиде да се прави на МЪЖ пред … ЛЕТЕЦЪТ пък прие на официално посещение ЛЮБОВТА на света …., ЧЕРНАТА ЯНКА го обвини, че прави нов ….

Бандита и президента Радев си мерят пишките.Шербета уволни полицая глобил инвалида, който се блъсна в колата на бащата на Радев. Вътрешната проверка на областната дирекция на МВР показала, че младши автоконтрольор Митко Станков не е изпълнил служебните си задължения. Още преди 3 дни Бандита обяви, че е чудовищно да съставиш акт на инвалид, който е пострадал, но не коментира, че количката с която се е придвижвал няма право да навлиза на платното на кръговото. Тоест младши контрольор Митко Станков правилно е глобил инвалида и е изпълнил служебните си задължения. Пред БТВ министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев обяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно, но и той не отговори на въпроса – какво прави инвалидна количка на кръговото.
След като нареди да уволнят полицая заради убийствените критики на президента Радев Шербета отиде да се прави на мъж пред

израелците. Там стана ясно, че България ще открие консулство в Ерусалим. След време и посолство, където още държавни ще папкат на воля и ще слугуват на евреите.
Летецът пък прие на официално посещение Любовта на света – президентът на Индия, държавата която от 15 г нямаше официално посещение във Варна. Радев напомни, че Индия е икономика с огромен ръст и потенциал, затова бяха подписани няколко договора между България и Индия.
Черната Янка пък обвини президента Радев, че прави новполитически проект с последното си изявление, което направи на решето управляващата коалици Гробари – ПАРИоти.

Подобни новини

Оставете коментар