СКАНДАЛ БОКО ТВ. Началникът на кабинета на президента РАДЕВ нарече БНТ Борисовата национална телевизия заради СВЕТОВНОТО по ВОЛЕЙБОЛ във ВАРНА! ВИДЕО: …

Скандал Боко ТВ.
Началникът на кабинета на президента Румен Радев нарече БНТ Борисовата национална телевизия заради световното по волейбол във Варна. Подробностите:Началникът на кабинета на президента Румен Радев – журналистът Иво Христов, обвини във Фейсбук профила си БНТ, че тенденциозно не са отразили как президентът Радев поздравява волейболните ни национали за победата им над Финландия. Иво Христов директно намекна, че държавната медия обслужва премиера Бойко Борисов.

„БНТ (Борисовата национална телевизия) прави необходимото зрителите да не разберат, че държавният глава е дошъл да подкрепи България на СП по волейбол във Варна“, написа първо Христов, който е бивш водещ на предаване именно в БНТ.
Христов качи в профила си и видео със следния коментар:

„Забавен момент: на влизане в съблекалнята президентът и Пламен Константинов разговаряха на един (цифром 1) метър от камерата на БНТ (Борисовата национална телевизия), но операторът, верен на инструкциите, предпочете да снима празния сет“.
Видеото с президента на този линк:
https://www.facebook.com/koprinkov.n/videos/1148174678680661/?t=6

Подобни новини

Оставете коментар