БАНДИТА отвръща на удара на РАДЕВ с ЛЪЖА. САМОПРОВЪЗГЛАСИ се за водач на българската делегация на сесията на ООН, която винаги води президента на държавата като измисли ЛЪЖАТА, че има среща с ТРЪМП. ПРЕЗИДЕНТСТВОТО уточни, че 3 месеца се води кореспонденция с Министерски съвет и няма …. Накрая и БАНДИТА и РАДЕВ ще отидат в НЮ ЙОРК, а България ще стане за СМЯХ. Радев: Да не спазваш ЗАКОНА в България вече е норма….

Бандита отвръща на удара на Радев с лъжа.Самопровъзгласи се за водач на българската делегация на сесията на ООН, която винаги води президента на държавата като измисли лъжата, че има среща с Тръмп.
Президенството уточни, че 3 месеца се води кореспонденция с Министерски съвет и няма решение друг води да делегацията българска освен президента, както е било в годините назад.
Накрая и Бандита и Разев ще отидат в Ню Йорк, а България ще стане за смях, както стана за смях при избора на президент на ООН, когато Бандита издигна кандидатурата на Сталинка срещу тази на Бокова и

Сталинка тотално се провали.
В България да не спазваш закона стана норма, а когато го спазваш ме питат – Защо? За да освободя Младен Маринов от поста главен секретар на МВР в закона пише, че първо трябва съгласуване, а такова не е имало и аз съм го обяснил където трябва, каза президента Радев по повод неподписания указ за освобождаването на Маринов и назначаването му за министър.

Подобни новини

Оставете коментар