УЧЕНИЧКА. БАНДИТА се обяснява като ученичка пред БЪЛГАРИТЕ за президента РАДЕВ през медиите. Радев: ТОЛКОВА е ПРОСТО, трябваше да изпрати само едно писмо, в което … Такова писмо вече е изпратено, което означава, че ….

Ученичка!
Бандита се обяснява като ученичка пред българите за президента Радев през медиите.
Радев: Толкова е просто, трябваше да изпрати само едно писмо, в коетода обясни защо Младен Маринов иска да бъде освободен от поста главен секретар на МВР.
Такова писмо вече е изпратено, което означава, че Радев спечели битката срещу Бандита за спазване на законността. На пръв поглед тази битка е по незначителна тема, но тя е знакова за бандитското управление на гробарите и производните им.
Очаква се днес Радев за разпише указа и в четвъртък тримата нови бушони да станат министри.
Това разбира се няма по никакъв начин няма да промени политиката на Бандита, която всеки час и минута ражда по-малки бандити производни, които демонстрират безнаказаност.
В същото време властта Гробари – ПАРИоти се готви старателно за изборите догодина. От 2019 г заплатите на държавните чиновници на хранилка ще бъдат вдигнати, защото това са сигурни избиратели на статуквото, а Далаверий, който изгуби две трети от избирателите си в България отиде в

Украйна, където има много българи да ги баламосва в патриотизъм и съответно да гласуват за него, защото много добре знае, че заедно с Долен и Прасчо са пътници както стана с Деформаторите.

Подобни новини

Оставете коментар