ЛЮБОВНИЦИ. СТАРА ЧАНТА уреди ЛЮБОВНИКА си за МИНИСТЪР. БАНДИТА нарече РЕАЛНОСТТА жълта новина, а те двамата от години … Тази СНИМКА например е от далечната …. ИСТОРИЯТА на двамата, кой с кого …..

Любовници!
Стара чанта уреди любовника си за министър.
Шефът на кабинета на Бандита поръча медийна атака срещуноминацията на Александър Манолов, който се отказа от поста, защото го осветлиха, че е извършил престъпление.
Бандита нарече реалността жълта новина, а те двамата от години се … пред погледа му.
Тази снимка например е от далечната 2015 г.
А информацията тогава в един от сайтовете е следната:
Над тях на снимката е друга светска и политическа двойка – Даниел Вълчев и бившата депутата от НДСВ и бивша сервитьорка от Хасково Милена Паунова. И двамата се разведоха преди години, докато Вълчев беше министър на образованието и се взеха.
Шефката на МВР Румяна Бъчварова вече не крие романтичното си увлечение по Росен Желязков, бивш главен секретар на Министерския съвет, обвиняем по аферата с изборните бюлетини „Костинброд“.
От няколко месеца по високите етажи на властта упорито се говори, че вицепремиерката е във връзка с Желязков. Слуховете очевидно се оказаха верни, тъй като от известно време насам Бъчварова се появява на публични събития под ръка с новата си половинка. Проблем от морално естество няма – тя е официално разведена с

Орлин Филев, баща на журналистката от „Капитал“ Лора Филева.

Премиерата на новата двойка е била преди около 3 седмици, на тенис мача на Григор Димитров в зала „Арена Армеец“. Бъчварова се появила под ръка с Росен Желязков и била настанена на официалната ВИП трибуна. Това през 2015 г, днес е 2018. Тоест 3 г те ….

Въпреки това снимка на влюбените управленци не се появи никъде – както е известно, грантовите „свободни медии“ спестяват истината за „нашите хора“. Фотограф от групата на „Икономедиа“, на когото му е писнало да го цензурират, показа снимкаот въпросната тенис вечер. След края на мача Румяна Бъчварова си тръгнала с Росен Желязков, двамата се усамотили в малък кокетен ресторант на ул. „Асен Златаров“.

Подобни новини

Оставете коментар