БАНДИТА закри УМИШЛЕНО ЗАВОД и остави на улицата 1500 работници и семействата им. Целта е да се сещат останалите, че ТОЙ е най-големият БАНДИТ в БЪЛГАРИЯ и, ако не слушкат …. Ето затова ИНВЕСТИЦИИТЕ в държавата са голяма 0. Журналистът ИВАН БАКАЛОВ: Мутри рекетьори, образец на премиера си.

Снимката е от преди час – протест на работниците за закрития завод.

Бандита закри умищлено завод и остави на улицата 1500 работници и семействата им. Целта е да се сещат останалите, че той е най-големият бандит в България и, ако не слушкатги очасва същата съдба.
Ето затова инвестициите в държавата са голяма 0 /нула/.

Журналистът Иван Бакалов написа следния коментар:

Затварянето на винпрома в Карнобат е едно от най-престъпните действия не сегашната клика-правителство.
Могат да правят проверки и ревизия на акцизни складове и без да затварят завод с 1500 работници. По време на гроздобер. Конкуренцията да не се радва, защото утре същата клика ще удари и тях по подобен начин. Уж нещо цигарено производство, пък затвориха винпром. Не ми се обяснява сега, но аз пръв съм писал за тоя завод какъв точно е проблемът преди 20 години, когато за пръв път ченгета го тарашиха. Миньо Стайков е тарашен и обвиняван не знам колко пъти за тия 20 години. То е като тричане – тръскаш го, докато пусне. Осъдете го, вкарайте го в затвора, но защо затваряте и спирате производството, бе? За да

спрете гроздобера и правенето на вино? Да съсипете, а не да осъдите. Това е нарочно – мутри рекетьори, образец на премиера си.

Подобни новини

Оставете коментар