ЕВНУХ и ИЗМАМНИК. Тази СНИМКА е ИЗМАМА, защото това е Белия дом във Вашингтон, а сесията на ООН е в….. БАНДИТА от Ню Йорк: Който купува РУСКИ ГАЗ ще има проблеми! Когато имаше АМЕРИКАНЦИ желаещи да добиват газ в България, вие БЪЛГАРИТЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ ….

Евнух лъжец.
Тази снимка е поредната измама на Бандита, защототова е в Белия дом, който е във Вашингтон, а сесията на ООН е в Ню Йорк. Тоест Фотошоп.
Както винаги Бандита смята всички българи за глупаци и постоянно им пробутва лъжи и измами.

Бандита от Ню Йорк:
Който купува руски газ ще има проблеми. Когато имаше американци желаещи да добиват шистов газ в България, вие българите протестирахте.
Подробностите:
Разбирам защо президента Доналд Тръмп е толкова популярен сред голяма част от американците – заради интереса на САЩ. В речта му прозират няколко неща – че няма да дават пари на тези, които не ги уважават, няма да участват там, където не ги уважават, тези които не купуват газ от САЩ и пречат на американските компании, ще бъдат тежко санкционирани. Европейските страни, които купуват руски газ, ще имат проблеми, това каза Бандита за речта на Тръмп по време на Общото събрание на ООН.

„В момента цената на руския газ

се вдига. Това е цена, никой не може да я задържи. Изведнъж казват, че ще стане по-скъпо парното, хляба. Да, когато ние искахме и имаше желаещи да добиват газ в България и цената да е ниска, вие пък протестирахте. Така че сега не виждам друг изход“, коментира евнухът.

Подобни новини

Оставете коментар