ПУТИН сложи на масата на ЕВРОПА българския БАНДИТ и го разсече на 4 парчета за назидание на всички държави в ЕС: БЪЛГАРИЯ отказа ЮЖЕН ПОТОК, защото има СЛАБИ ….

Путин сложи на масата на Европа българския Бандит и го разсече на 4 парчета за назидание на всички държави в ЕС: ългария отказа Юен поток, защото има слаби ….

Подробностите:

<script async src=“//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js“></script>
<ins class=“adsbygoogle“ style=“display: block; text-align: center;“ data-ad-layout=“in-article“ data-ad-format=“fluid“ data-ad-client=“ca-pub-7168857025677488″ data-ad-slot=“2564264100″></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Путин направи на кайма Бандита, който управлява България вече 10 години.

Не бих желал Европа да прояви слабост и да не може да защити своето участие в проекта за газопровод „Северен поток 2”, както някога направи България в „Южен поток“, обяви Путин на съвместна конференция с австрийския канцлер Себастиан Курц.

„България се отказа от „Южен поток“ под натиск отвън. Изгубиха 500 млн на година от транзит. Сега те съжаляват, сега те говорят, че биха искали да получават руски газ, но вече през „Турски поток“. Не бихме желали цяла Европа да изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защитава своите национални интереси ”, каза Путин.

В момента се изграждат паралелно 2 отсечки от „Турски поток“. Едната от тръбите ще снабдява Турция със синьо гориво, а капацитът на другата е предназначен за страните от Балканите и Южна Европа. За момента руската страна все още не е решила на къде ще поеме втората тръба. Единият вариант е

през Гърция за Италия, а вторият, който е по-вероятен е през България за Сърбия и Унгария.

Подобни новини

Оставете коментар