БАНДИТСКА ДАЛАВЕРА по схемата РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ. СХЕМАТА измислил ПЕЕВСКИ, а имотите са три, твърди … БАНДИТА даде 43 млн лева НАРОДНИ ПАРИ на СВИНАРЯ капиталист от Пловдив за да … Имотът ДУПКА в центъра на Варна от 2,5 дка не струва повече от …. НИНОВА: Това е политическа намеса с парите на Народа с цел …

Бандитска далавера по схемата Разделяй и владей. Римското правило на тогавашните бандити. Днешният български бандит даде 43 млн лева Народни пари на Свинаря капиталист от Пловдив за дада разцепи капиталистическата БСП.
Имотът Дупка в центъра на Варна от 2,5 дка не струва повече от 10 млн лева. Някои общински съветници коментираха даже, че пазарната му цена е 1-2 милиона лева.
Преди малко Общинският съвет на Варна гласува брутално престъпна сделка. За 43 млн лв общината, командвана вече десета година от ГЕРБ, задейства процедура по закупуване на парцел от 2,5 дка в центъра на града, известен като Дупката. Ние варненците наричаме това място Дупката, защото от 35 години това е една дупка, дълбока 4 метра. Почнаха по времето на комунизма да строят варненски ЦУМ, обаче намериха останки от античния Одесос и спряха строежа. Впоследствие комунизмът падна, а Дупката по неведоми престъпни пътища стана собственост на Гергов. Тези дни се оказа, че Гергов, явно уплашен да не го сполети съдбата на други по-незначителни честни и почтени български капиталисти, е решил да си продава бизнеса. Отишъл при Пеевски, който измислил гениална схема – държавата, община Варна и община Пловдив купуват три от четирите актива на Гергов (ЦУМ, Пловдивския панаир и Дупката), а чеатвъртият, курорта „Слънчев ден“ остава директно за Пеевски. Стойността на първите три актива се завишава, за да покрият и сметката за четвъртия, който остава за Пеевски без последният да плати и една стотинка. Всички са доволни – Гергов си получава парите и се пенсионира спокойно, Пеевски получава курорт без пари, общините получават активи, платени с парите надържавата, а държавата, в лицето на ГЕРБ и Обединените помияри получава пълна подкрепа от ДПС за кворума в парламента и гласуването на важните закони до края на годината, коментира общинският съветник Костадин Костадинов пред Фрогнюз.
Нинова нарече сделката политическа: Това е политическа намеса с парите на Народа с цел облагодетелстване на няколко души с парите на Народа.

Подобни новини

Оставете коментар