ДОЛЕН и ДУДУКА обявиха официално КОНСЕРВАТИВЕН БЛОК, който да е в управлението БАНДИТ 4. Преди това двамата разговаряха с Бандита, а пред микрофоните поканиха в новия блок и останалите ПАРИоти. БАНДИТА извади от обществените поръчки фирма … и се ядоса: Няма да допусна да ми се петни името, защото …

Долен и Дудука обявиха официално Консервативен блок, който да е в управлението Бандит 4. Преди това двамата разговаряха с Бандита, а пред микрофоните поканиха в новия блок и останалите ПАРИоти. Подробностите:На срещата с Бандита е била обсъдена възможността за съвместни действия на консерваторите с Европейската народна партия в контекста на променящите се нагласи на избирателите в Европа.
Участниците в конференцията бяха убедени, че консерваторите ще успеят да изместят социалдемократическите партии и ще са фактор в избора на следващата Европейска комисия. Стана ясно, че партията на Долен е взела решение да депозира документи за членство в Алианса на консерваторите и реформистите.

Долен:
В каква Европа ще живеем след изборите за Европарламент – Европа залята от незаконни емигранти, на обезличените нации, заличените традиции и религии или в Европа на отечествата, които си сътрудничат запазвайки своята идентичност, национална особеност, култура и език.
Дудука:
Тук сме, и съм поканил г-н Ян Захрадил не да създаваме нови противници в България, консерватизмът няма необходимост от такива, а за да обединим, да дадем път на едно голямо патриотично – консервативно обединение. Имаме огромен шанс консерваторите да се преборят за втора политическа сила в България.
Долен уточни, че е рано да се пристъпва към предизборни съюзи, но стремежът му е едно бъдещо обединение да бъде по формулата „Патриоти + „, в която той държи да бъдат и сегашните му коалиционни партньори париоти помияри. Той очаква техния отговор, защото по думите му, моментът е исторически за Европа и за България.

В същото време Бандита извади от обществените поръчки фирма Джи пи груп. На въпрос на журналист – Като какъв орган вади която и да е фирма от обществените поръчки Бандита се ядоса:Няма да допусна да ми се петни името! Не съм разследващ орган, но със забраната давам възможност на компетентните органи да разследват и се докаже виновни ли са или не са, коментира Бандита.

Подобни новини

Оставете коментар