БАНДИТА роди МИЛИОН БАНДИТИ в МИЛАТА ни БЪЛГАРИЯ. Един от тях запали умишлено ВИЛАТА на ЖУРНАЛИСТ в Искърското дефиле, от която остана само СПОМЕН…. ВИДЕО с разказа на журналиста

Бандита роди милиони бандити в милата ни България. Един от тях запали умишлено вилата на журналист в Искърското дефиле, от която остана само спомен….. Видео с разказа на журналиста:Мъж на средна възраст роден от Бандита като бандит открадна инструменти от вилана си я градил години наред.

“На 23 септември, забелязах липсата на инструментите, които всъщност не са толкова скъпи, около 150 лв. Отначало си казах карай да върви, но после реших, че не може така в тази прекрасна територия. Пуснах жалба, защото е редно в тази държава нещата да се случват, както трябва. В полицията си свършиха работата и задържаха човека. След неговото освобождаване, моята къща беше подпалена. Хората от селото обаче се страхуват от този човек. Това не е първият му случай на престъпление. Мъжът ерецидивист за кражби. Лежал е в затвора, но ке чувства безнаказан там, където живее“, разказа журналистът Борислав Петров.
Чуйте всички подробности във видео разговора с журналиста:

Подобни новини

Оставете коментар