ИЗМАМНИК. БАНДИТА вече се бута в конфликтите между СВЕТОВНИТЕ СИЛИ. Обяви се срещу САНКЦИИТЕ на САЩ срещу КИТАЙ. Това стана на ….

Измамник.
Бандита вече се бута в конфликтите между световните сили. Обяви се срещу санкциите на САЩ срещу Китай. Това стана на форума „Глобално мислене, действия на местно ниво“. Бандита каза:Брюксел очерта големите възможности на нашия пазар във всяко едно отношение. ЕС, Азия и Китай правят 60% от населението и 70% от БВП в света, но имаме ситуация с наложени санкции от САЩ за Китай, Русия, както и с участието на ЕС. Ако свободният пазар и конкурентността са движещи сили, санкциите са прът в колелата, който спира конкурентността на бизнеса.

Преди това Бандита се срещна със зам.-председателя на Постоянния комитет на общокитайското събрание на народните представители Цао Дзиенмин в рамките на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1“ – държавите от Централна и Източна Европа плюс Китай. Двамата обсъдиха дневния ред на форума, който се провежда под мотото „Глобално мислене, действия на местно ниво“.
Бандита е уверен, че срещата на местните лидери ще допринесе за задълбочаването на двустранните отношения между България и Китай. Tой посочи общото желание навсички участници, сътрудничеството във формата „16+1“ да се развива в съответствие с нормите и регулациите на ЕС.

Подобни новини

Оставете коментар