ПАРИ + ВЛАСТ = ЦИНИЗЪМ. Президентът РАДЕВ преди минути: Безконтролната ВЛАСТ ражда ЦИНИЗЪМ! Жена му ДЕСИТО: Колкото и да е посредствен и некадърен човек ….

Пари + власт = Цинизъм. Президентът Радев преди минути коментира политическата криза родена от Далаверий и ПАРИчния фронт:Безконтролната власт ражда цинизъм. С цинизъм не може да има ефективно управление, не можем да мислим за проблемите на хората. Това, което виждам в момента е, че цялата енергия ще се фокусира върху личността на г-н Валери Симеонов. Така проблемът няма да се реши, коментира президентът Радев.

Жена му Десито изказа своето мнение още вчера във Фейсбук:Как може такава арогантност, такова присмехулно отношение към майките на деца с увреждания! Разбирам, че не всеки има нужния умствен капацитет да бъде държавник, нито моралните или професионални качества за това, но колкото и да е посредствен и некадърен човек, не приемам да обижда по този начин! Не знам дали има деца, дали негови близки са имали тежки здравословни проблеми, но това всъщност дори няма значение – или имаш човечност в сърцето, или си по-близо до зверовете. Явно вярно е второто, щом вместо да се извини и подаде оставка, застана зад думите си – невероятен цинизъм! Дано не се наложи да отида сега някъде в една делегация с него, да се червя от срам пред света…

Нашият коментар:
Случаят Далаверий изправи богатите арогантни срещу бедните и човечни. Зад Далаверий вчера застанаха други богати – работодателите, сред които беше и Свинята зализана. За пръв път го виждаме да се държи толкова нервно, толкова неестествено, постоянно се питаше какво правя аз тук пред този човек, именно Далаверий, който пред микрофона обяви, че не се отказва от думите си и това е истината в България. Свинята зализана обаче няма как да не е там, в масовката, така му е наредил Бандита, чието правителство пада, ако падне Далаверий.

Подобни новини

Оставете коментар