Проф. ВУЧКОВ: Само 10 000 души могат да свалят БОЙКО БОРИСОВ. Ама кой щял да дойде? Който и да дойде ще живеем по-добре. БАНДИТА: Държавата никога не е била в по-добра кондиция, а на тези, които са срещу мен ще кажа ….

Проф. ВУЧКОВ:
Само 10 000 души могат да свалят Бойко Борисов. Ама кой щял да дойде? Който и да дойде ще живеем по-добре. Няма ги тези 10 000 души, защотомладите хора избягаха от България. Няма ги. Не могат да се справят с това мафиотско управление и Бойко Борисов, който провали държавата и решиха да устроят живота си извън България. Останаха само пенсионерите, които нямат пари и сили да свалят властта. Останалите са платени чиновници и частни фирми от сегашната власт.
В същото време днес след заседание на Министерски съвет свикан извънредно заради Бюджет 2019 Бандита каза следното:Държавата никога не е била в по-добра кондиция отколкото е сега, така че на тези, които са срещу мен и сегашното управление на практика са и срещу устойчивото развитие на икономиката и обществото в България.
Коментар: Бандита вече се изживява с обществото в България. Тоест, Бандита това е обществото на България. Ами прав е. Бандита направи всички бандити в тази държава.

Подобни новини

Оставете коментар