ИЗРОД, ДЯВОЛ, САТАНА. БАНДИТА на форум в Атина: Да помислим за ГЛАДУВАЩИТЕ в АФРИКА. ПОКРОВИТЕЛКАТА му обяви, че излиза от ПОЛИТИКАТА на Германия и Европа

Изрод, Дявол, Саната!
Бандита на форум в Атина:
Да помислим за гладуващите в Африка.При откриването на третата среща на върха ЕС-Арабски свят в Атина Бандита посочи, че като страни членки на Европейския съюз България и Гърция държат на неговото единство и сила и именно затова са много подходящи като партньори и за Арабския свят. ЕС със своите ценности е пример, който Арабският свят може да вземе за върховенството на закона, правата на жените и децата, особено там, където има войни, обяви Дявола, като забрави да спомене, че половината арабски свят се командва от десетилетия от тоталитарни режими.

Не става дума само за инфраструктура, за газ и петрол, на първо място са ценностите, които всички ние трябва да защитим, за да работим по-спокойно през следващите години. „Мигрантската вълна буквално счупи доста държави като политически системи” и затова трябва да помислим „за тези страни, в които гладът, ежедневната прехрана е проблем”. „Балканите, като цяло, и България, в частност, можем с хранителни хъбове да организираме доста в тази посока – на Балканите сме житница, животновъдство и високи технологии”, допълни Бандита.

След срещата в Атина Бандита беше гост на откриването на най-голямото летище в света – Истанбул, което се случи точно на националния празник на Турция. Дяволът беше единственият лидер на държава от ЕС на церемонията.
Покровителката на Бандита – членът на комунистическата партия на ГДР – бездетнатаМеркел обяви, че след 18 години на върха излиза от политиката на Германия и Европа, тъй като загуби поредни избори в Германия.

Подобни новини

Оставете коментар