ЛЮБОВНИЦА ВИЦЕПРЕМИЕР! БОГОМИЛ БОНЕВ: По-голяма ГАВРА с изпълнителната власт не се е случвала в уж приключилия преход. Можеше да назначи и ….. ВИЦЕПРЕМИЕРСКИЯТ ПОСТ е на върха на един ПРЕЗЕРВАТИВ… ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА: Арогантни са, назначават вицепремиер, а Борисов го няма в залата. 53 % от българите получават чист доход 460 лв на месец ….

Любовница вицепремиер!Любовницата на вицепремиера стана вицепремиер.
Това написа в профила си в социалната мрежа бившият МВР министър Богомил Бонев. Четете:

Може би е разбираем този сарказъм на Валери Симеонов към Борисов с избора на любовницата си за вице. Обиден е, засегнат е, всичко му кипи вътрешно от несправедливост, както е убеден. Но трябва да сме благодарни, че не номинира домашния си любимец. Има подобни случаи в историята. Във всеки случай, по-голяма гавра с изпълнителната власт не се е случвала в уж приключилия преход. Вицето на вицето ще е вице. Това с любовницата напълно дискредитира новата тройна коалиция. Огромни усилия имаше да излъжат хората, че парламентът е ненужен и трябва да се изтрепе.
Е, вижте изпълнителната власт. Това е гавра. Вицепремиерският пост е на върха на един презерватив, да го кажа по-меко. Дано е така, че възпроизводството е по-лошо от клонирането…

Елена Йончева:
Не бяха дадени никакви аргументи защо Марияна Николова е предложена и избрана за вицеприемиер. Бойко Борисов отсъстваше от пленарната зала. „Щом се прави такава важна рокада в критична сутуация, е важно да чуем аргументите на премиера. Това не е нормално при една демократична държава. Може би е нормално при автократичен режим“, добави тя. „България не може да живее по този начин. Хората излизат на улицата заради арогантното поведение на властта, а не това на Валери Симеонов. Той просто подпали недоволството. Арогантността на цялото правителство идва от това, че от сутрин до вечер говорят колко е добре България. 53% о българите получават чисти доходи 460 лв. Същевременно правителството говори за икономически растеж. Не е от работеща икономика, а поради факта, чебългари изпращат от чужбина помощи за семействата си. Всяка година българи от чужбина изпращат 2,5 млр. лева и става дума за сумата, която е по банков път. Според БАН цифрата е два пъти по-голяма“ !
Богомил Бонев, фейсбук

Подобни новини

Оставете коментар