БАНДИТЪТ ПОРОШЕНКО хвърли Украйна във ВОЙНА заради НОВ МАНДАТ. ПУТИН го разкри в официално обръщение: РЕЙТИНГЪТ му преди ИЗБОРИТЕ казва НЕИЗБИРАЕМ, чак на …. място е! ИЗНУДВА ЗАПАДА и САЩ, а и те го искат. Ако ПОРОШЕНКО поиска за закуска НОВОРОДЕНИ БЕБЕТА, ще му ги доставят …. ВИДЕО: …..

Снимка:
Манипулацията на Бандита Порошенко, че Русия ще завземе тази територия на Украйна, в зелено.
Бандитът Порошенко хвърли Украйна във война заради нов мандат.
Путин го разкри в официално обръщение:
Рейтингът му преди изборите казва неизбираем, чак на5-то място е според социологическите проучвания!
Изнудва Запада и САЩ, а и те го искат. Ако Попошенко поиска за закуска новородени бебета, ще му ги доставят западните партньори.
Руската армия декларира, че в най-скоро време ще разположи допълнителни зенитно-ракетни системи С-400 „Триумф“ в района на Крим. В отговор Съединените щати предложиха военна помощ на Украйна.
От тази сутрин 10 украински области са във военно положение. То е обявено в районите, които граничат с Русия и Молдова, а също и по крайбрежието на Черно и Азовско море. В района живее и 190 хилядна българска диаспора.
Въпреки военното положение засега в 10-те области остават всички свободи на гражданите, включително и да се събират на митинги и събрания.
Путин се надява разговорът му с американския президент Тръмп на форума на Г-20 в Аржентина да се състои, където двамата да обсъдят новата война. По-рано Доналд Тръмп заяви, че може да отмени планираната среща.
В София се събра Съветът по сигурността към министър-председателя. Съветът определи действията на Руската федерация като недопустими и я призова да освободи задържаните плавателни съдове и техните екипажи.
В позицията на консултативния орган се призоваваРуската федерация и Украйна да проявят сдържаност и да преодолеят напрежението с диалог.
Видео:

Подобни новини

Оставете коментар