БЕЗСРАМНИК. ГРОБАРЯТ ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ пред БТВ преди минути: 90 % от вашите ДОХОДИ зависят от самите ВАС и само 10 % от ДЪРЖАВАТА. Имате право да се БУНТУВАТЕ само срещу тези 10 %. И аз съм бил БУНТАР, но срещу …. ТУРСКИ ПОТОК е последна възможност БЪЛГАРИЯ ….

Безсрамник.
Гробарят Томислав Дончев пред БТВ преди минути:
90 % от вашите доходи зависят от самите вас и само 10 % от държавата. Имате право да се бунтувате само срещу тези 10 %. И аз съм бил бунтар, но не срещу политиката, а срещуакадемична несправедливост. Гневът обаче не е кауза. Изводите, които си направих от моите бунтове бяха, че сам да се бунтуваш няма смисъл. Смисълът е да те последват и други. Всеки един безработен лежи на гърба на обществото.о

Коментар за 10-те процента:
Цената на бензина, която бърка в джоба на всеки българин, тоест топи благосъстоянието му за сметка на една фирма. Тази цена зависи 100 процента от държавата и благосъстоянието на българите може да се подобри само на едно заседание на правителството Бандит. Например идната сряда се взема решение в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Русе да се изградят държавни складове за горива и се обявяват обществени поръчки за изграждането им. Точка, фирмата монополист, приятел на бандитите губи контрола си върху цената на бензина и благосъстоянието на българите се подобрява във всички браншове. Но няма да го направят, защото решението трябва да бъде взето от бандитите, които са приятели на фирмата монополист. За мутрализацията на всички държавни институции, които са държава в държавата няма да коментираме в този материал.

За намазания Владислав Горанов безсрамникът каза:
Никога не съм ходил на гости на Горанов. Хубавото в тази история е, че над никой няма чадър и върви проверка. Не мога да се впиша в тази ситуация – да живея в апартамент даден ми от друг. Коментирах с него и ми казах, че колкото повече обяснява е толкова по-добре за него.

Коментар:Над всеки гробар има политически чадър. Политически чадър няма само над жертви като Иванчева и заместничката и.

Турски поток е последната възможност да останем на газовата карта. Не е добре, че досега всички газови проекти ни заобикориха, коментира безсрамникът Дончев.

Коментар:
Бившият министър на вътрешните работи Бъчварова каза преди 2 години, че е горда с Бойко Борисов, защото е спрял всички руски проекти. Безсрамникът също е горд със своя началник. И днес е горд с него, с Бандита, който вчера нагло обяви, че БСП е спряло Южен поток и, че днес Турски поток вече е Български поток.

Подобни новини

Оставете коментар