ОСИРАНЕ. ЧАЛГАТА СТАР ЕРГЕН отново се насра! Пак пред НАРОДА, но не заради БАНДИТА, а заради президента РАДЕВ. ОПЛЮ го заради ДЕСИТО и си навлече ГНЕВА на цяла БЪЛГАРИЯ. ВИДЕО: ….

Осиране!
Чалгата стар ерген отново се насра! Пак пред Народа български, но не заради Бандита, а заради президента Радев. Оплю го заради Десито и си навлече гнева на цяла България.
Не може да осъзнае Чалгата, чеРадев е последната надежда за справедливост в тази тоталитарна страна управлявана от деградиралите преди 10 ноември 1989 г партийни членове на БКП, а днес деградирали и като човеци.
Нищо не може да спаси Чалгата Стар ерген от безвъзвратното летене надолу, надолу и само надолу. На практика Бандита изяде и неговата глава, защотовместо да се определи като защитник на Народа български Чалгата влезе в схемите на Бандита и съответно изгоря като поредния бушон.
За раждането и днешната власт на Бандита е виновна БКП. Ако не беше БКП нямаше да има Бай Ху, нямаше да има слуги като Чалгата, нямаше да има прокурор Цаца, изобщо всичко щеше да е различно. Но трябва да се изживее, поне още 50 години, докато умре последният деградирал комунист преди 10 ноември 1989 г. Да са живи и здрави още дълги години истинсите комунисти, които никой не знае, но те са много, честни, трудолюбиви и истински българи, най-вече в селата. Градовете са пълни с роби на деградиралите комунисти като Бандита.
Видео на гаврата с президента Радев на този линк
https://www.slavishow.com/%D1%88%D0%BE%D1%83%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-5-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-2018-%D0%B3/
ВИДЕО: ….

Подобни новини

Оставете коментар