ГОЛЯМ, защото никога не говори ГЛУПОСТИ и ЛЪЖИ. ПУТИН му го сложи на БАНДИТА: ТУРСКИ ПОТОК ще мине през Гърция. БЪЛГАРСКИ ПОТОК, имаше го, но преди години, но БАНДИТА го СПРЯ, а СЛУГИТЕ му го хвалеха… Днес ГРОБАРИТЕ се напъват да изходят и АЕЦ БЕЛЕНЕ и ТУРСКИ ПОТОК, но КЪСНО е ЛИБЕ за КИТКА

Голям, защото никога не говори глупости и лъжи.
Путин му го сложи на Бандита:
Турски поток ще мине през Гърция.
Български поток, имаше го, но преди години, но Бандита го спря, а слугите му го хвалеха, че спрял всичко що иде от Русия. Глупаци.Русия днес е капитализъм от всякъде, тоест интереси и пари. Бандита обаче живее още в комунизма. Прави се на Тодор Живков, защото все още има живи честни комунисти, а той деградиралият син на партийния секретар на БКП в хладилния завод в София, насилник като дядо си, който като кмет на селото е изнасилвал жените в селото, докато мъжете им са на фронта, та този измамник Бандита е на светлинни години от Путин. Защото днес Путин е пари, пари, пари, пари и пак пари, и отново пари, пари, пари …..
Днес гробарите се напъват да изходят и АЕЦ Белене и Турски поток, но Късно е либе за китка.
Когато капиталистът Путин ви говореше за пари, тикаше парите в ръцете ви, вие гнусни деградирали членове на БКПсе правехте на мъже, на богове, на какво ли не пред паралията Путин и той ви го начука.

Подобни новини

Оставете коментар