МОШЕНИК. ПРАВИТЕЛСТВОТО предлага българите да платим американските F16. Беше ясно, че БАНДИТА ще изпълни заповедта на АМЕРИКА, иначе … Въпреки, че шведите подобриха офертата си с 2 САМОЛЕТА БЕЗПЛАТНО…!!! И 100 изтребетеля без пари да ни дадат БАНДИТА си е БАНДИТ до гроб. Най-скандалното обаче е, че ….

Мошеник.
Правителството предлага българите да купим американските F16. Беше ясно, че Бандита ще изпълни заповедта на Америка, иначепада от власт. Как ли? Много просто, спретват му един мегдан в центъра на София и е готов. Майданът е само краен случай, защото първо ще му заповядат да си подаде оставката и ако нещо се прави на мъж тогава ще го сготвят.
Бандита още преди 2 дни си каза, че F16 е неговият избор, а днес пусна напред слугата си от ПАРИотите – Плондерът да обяви новината като министър на отбраната. Вчера пък от Вашингтон пратиха официално обръщение към българското правителство в което се казва, че вярват в правилния избор за F16. И тази скандална заповед нито една от слугите медии на Бандита не пожела да я коментира, как така някакви американци ще ни казват да купим техните самолети, а не шведските.
Въпреки, че шведите подобриха офертата си с 2 самолета безплатно…!!! И 100 изтребетеля без пари да ни дадат Бандита си е бандит до гроб.


Подобни новини

Оставете коментар