ИСТИНАТА. Сашко с ПИСТОЛЕТА в ПРЕЗИДЕНСТВОТО призна пред Нова телевизия: Отидох при ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ за да ме спаси от …. ВИДЕО: …

Истината.
Сашко с пистолета в президенството призна пред Нова телевизия:
Отидох при президента Разев за да ме спаси отБандитите.
Мъжът, който влезе въоръжен в президентството вечерта на 3 декември е имал бизнес, който е фалирал. Той разказа, че скоро може да изгуби и жилището, в което живее.

„Има предпоставки, които ме предизвикаха да предприема това действие. Едно време започнах бизнес със строителство и ремонти на жп линиите. До 2000 г. всичко вървеше добре. Започнах и друг бизнес с течни горива. Купих бензиностанция. През 2002 г. станах мажоритарен собственик на завода в Сливница. Един ден ме причакаха трима човека на бензиностанцията и ме биха. Оттам нещата тръгнаха на зле”, разказа за „Събуди се“ Сашко Игнатов.

Малко по малко бизнесменът с десетки работници губи всички печалби и потъва в дългове

„Безизходицата ме отведе в президентството. Не съм искал нищо от президента. Мислех да стрелям 2-3 пъти във въздуха. Исках да дам гласност на моя протест, но се отказах. Нека всички хора се запитаткакво ме е довело до това действие”, допълни Сашко Игнатов.
Игнатов нарича себе си „вечния длъжник” на държавата. Той изказа своето извинение към президента Радев, защото цялата история е била преекспонирана. Игнатов поиска и среща с омбудсмана Мая Манолова.
Видеото по Нова телевизия

Подобни новини

Оставете коментар