КРЪВОПИЙЦИ. Ето, затова президентът РАДЕВ обедини БЪЛГАРИТЕ около себе си. Няма справедливост. Ограбват ви с НОВ ДАНЪК, който засяга само ЕДРИТЕ ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ, ще плащат всички, а за тях МИЛИОНЕРИТЕ не е задължително …. Ами ДАНЪК РЕКЕТ, който се вихри в момента в центъра на всички големи градове. Ходят по улиците униформени ….

Кръвопийци.
Ето, затова президентът Радев обедини българите около себе си. Няма справедливост.
Ограбват ви с нов данък, който засяга само едрите земевладелци, ще плащат всички, а за тях милионерите не е задължителнода застраховат нивите си срещу градушка.
Данъкът ще бъде начислен във вноските на всички, които сключват имуществена застраховка като Каско, Имот, Цех, …
За тях милионерите обаче няма задължителен данък Градушка върху нивата им.
Солидарно било. Кръвопийци. Нищо солидарно няма. В момента само 1/4 от България е защитена с така наречените ракетни площадки, от които се изстрелват ракети в облаците, така че да разбият градушките. Въпреки това обаче и в тази 1/4 от България градушката пак ги удари и то здраво, за назидание.
С новия данък уж щели да покрият цяла България с ракетни площадки. Такива имаше по време на социализма, но бандитите ги унищожиха. Така както унищожиха цялата напоителна система, която съществуваше по нивите на България. Помните, че един от директорите унищожители на Напоителни системи беше днешният шаман на гробарите – Харизанов.
Скоро очаквайте данък Въздух, данък Слънце и данък Защо още не си умрял. Плащаш затова, че още си жив.
Ами Данък Рекет, който се вихри в момента в центъра на всички големи градове. Ходят по улицитеуниформени полицаи от общинска, кметска, градска, селска и всякакви там слуги на властта и поставят под чистачките на автомобилите фишове за по 50 лв глоба, за спиране. Не паркиране, а спиране. Затова, че си спрял някъде, където и да е. Така си докарвали новогодишни премии. Ако не платиш глобата до 1 година пращат задължението ти на НАП. Другата бухалка на властта. Няма да бягаш от тази бандитска държава ли?

Подобни новини

Оставете коментар