БСТВ. Капиталистите БСП пуснаха телевизията БСТВ, което означава …. Новата медия е качена в платформите на 246 кабелни оператори и мобилния оператор ….Коментар: В КАПИТАЛИЗМА няма СВОБОДА, има ДИКТАТУРА на …

Ръководството на БСТВ и председателят на БСП Корнелия Нинова обсъдиха техническата готовност и програмната схема за стартирането на телевизиятапрез януари.
Тестовият сигнал на Българска свободна телевизия (БСТВ) вече се разпространява на четири големи платформи NetIX, BIXBG, NETERRA и CORES. От тези платформи сигнал вземат над 200 кабелни телевизии, които осигуряват почти 100 % покритие на страната. Телевизията ще може да се гледа от българите в чужбина, живеещи в Европа и Америка. БСТВ е качена и на сателита на Виваком, откъдето разпространителите също могат да вземат сигнал, който не е кодиран. Разпространението на БСТВ е безплатно за всички. Клиентите на Виваком ще могат да гледат телевизията във всички пакети. Към този момент БСТВ има сключени договори за разпространение с 246 кабелни оператори. Преговорите за разпространение продължават с още над 120. Преди старта на телевизията ще информираме зрителите- къде могат да открият БСТВ, обявиха червените капиталисти.
Предвижда се телевизията да стартира докрая на януари 2019 година. Изграден е нюзрум, в момента се оборудват телевизионните студиа, монтажните и ефирни помещения. На 24 февруари националният съвет на БСП възложи на Изпълнителното бюро на партията, на Съвета по духовна сфера, култура и медии и на Комисията по идейно и програмно развитие, анализи и прогнози да разработи концепция за стартиране на телевизионен канал на БСП.
Коментар:
В капитализма няма свобода, има диктатура на парите.

Подобни новини

Оставете коментар