СТРАННО, УПЛАШЕНО, ЗАБАВНО. Словото 2019 на членът на БКП и служител на СИК, днес министър председател: Доказахме, че можем да бъдем активни участници в …. Правата на българските граждани във Великобритания след Брекзит … В сила влиза рекордно голям държавен бюджет с ръст на БВП, пенсии, заплати, като особено внимание отделяме на …

Странно, Уплашено, Забавно.
Словото 2019 на членът на БКП и служител на СИК, днес министър председател:Измина една дълга година, изпълнена с много предизвикателства.
За първи път България пое председателството на Съвета на ЕС. Доказахме, че можем да бъдем активни участници в дебатите за развитието на ЕС, миграцията, присъединяването на Западните Балкани към Съюза, че може да защитаваме националния си интерес по важни въпроси като правата на българските граждани във Великобритания след Брекзит. Доказахме, че можем да бъдем лидер в региона, водейки активни разговори със съседите ни за реализирането на съвместни проекти и развитието на всички държави на Балканите.
През годината работихме активно и във вътрешен план. В сила влиза рекордно голям държавен бюджет с ръст на БВП, пенсии, заплати, като особено внимание отделяме на образованието и на хората в неравностойно положение.
Нека през 2019 година заедно да работим занадграждане на постигнатото и да бъде по-добра за всички! Честита Нова Година!

Подобни новини

Оставете коментар