ДЪРТ ДЕГРАДИРАЛ КОМУНИСТ, тоест … Създава УМИШЛЕНО ИЗКУСТВЕН ПРОБЛЕМ и след това БАНДИТЪТ му с бандит се появява и: СЕВЕРНАТА ДЪГА е на Народа и ВИНЕТКА няма да има

Дърт деградирал комунист, тоест …капиталист, но бандит.
Създава умишлено изкуствен проблем и след това бандитът му с бандит се появява на бял кон и решава проблема ето така:
Северната дъга е на Народа и винетка няма да плащат.
Играта му с Ф 16 е друга. Там направо си казва деградиралият комунист, днес капиталист:
Най-добрите са в света.
Днес компанията Lockheed Martin, която продава на България американските самолети отново заля всички медии със следното прес съобщение:

Името F-16 остава същото, но последното поколение Block 70 е съвсем различен самолет – част от цялостен пакет решения, които ще осигурят на България един от най-модерните и надеждни самолети на въоръжение в НАТО в Европа, каза Джeймс Робинсън, директор „Международно бизнес развитие на F-16“ в Lockheed Martin. Екипиран с модерни оръжия, включени в предложената от нас цена, той ще даде много повече, отколкото обикновена охрана на въздушното пространство.“
F-16 Блок 70 разполага с многоцелеви радар (AESA), базиран на технология, използван във F-22 и F-35. Радарът може да проследява 20 отделни цели едновременно и има обхват от над 160 морски мили срещу наземни цели, значително повече от другите изтребители от четвърто поколение.
Новият завод в Грийнвил, щат Южна Каролина, САЩ, скоро ще започне производството на F-16 блок 70 за Бахрейн иСловакия. Това е и мястото, където ще бъдат произведени самолетите за България.

Подобни новини

Оставете коментар