ЛАКМУС. Словото на президента РАДЕВ извади на СВЕТЛО всички на ХРАНИЛКАТА на ГРОБАРИТЕ. За 10 години на власт БАНДИТА прати в гроба 1 милион българи. СМЕТКАТА е проста, …. НИНОВА пък написа следното НОВОГОДИШНО слово във Фейсбук: …..

Лакмус.
Словото на президента Радев извади на светло всички на хранилката на гробарите.
За 10 години на власт Бандита прати в гроба 1 милион българи.
Сметката е проста,На година умират 100 000 българи. Млади, стари няма, умират. Раждат се с 50 000 по-малко. Много голям процент от тях са циганчета. Доказателство е, че първото новородено за 2019 г е от ромски произход. Майката е на 15 г и това и е второ дете. Оженила се на 13.
Да се върнем на хранилката на Бандита, на която са и медиите. Последните 3 дни те дадоха ефир на всички, с които папкат заедно.
От дупките си излязоха бивши комунисти, които години наред са папкали от хранилката на Тодор Живков и обвиниха президента Радев, че новогодишното му слово било комунистическо, като за партиен конгрес. Нищо случайно няма. Комунистите се надушват от киломенри, папкат си и плюят на комунизъм тези, които са ги разкрили.
Лидерката на капиталистическата партия БСП пък Корнелия Нинова в новогодишното си послание говори за смяна на статуквото, но не и за смяна на системата. И правилно, защото системата капитализъм няма как да бъде сменена. Виж статуквото може.
Ето това написа Нинова в профила си във Фейсбук:Скъпи българи, нека да ни е честита и мирна новата година. 2019 ще бъде преломна. 2019 е година за смели решения и действия. Вярвам, че тя носи края на статуквото и промяна към по-добро за българите, за България и за Европа. В основата на тази промяна ще бъде всеки един от нас. Защото сме свободни и силни хора, които милеем за българщината, борим се за правата си и тачим семейството си. Пожелавам ви здраве, лична реализация, сили и вяра, че ще променим живота си. Бъдете уважавани в обществото и обичани от близки и приятели. На добър час през новата 2019 г.

Подобни новини

Оставете коментар